Att behålla sina ideal

bild (9)
Usch!

I grunden gillar jag gamla hus, ålderstigna uppvuxna trädgårdar som gärna får vara lite vilda och landet snarare än nybyggt och nytt. När vi köpte hus för 12 år sedan kunde jag inte för mitt liv tänka mig ett nybyggt hus så det blev ett 50-talshus. Idag skulle jag eventuellt kunna tänka mig ett nybyggt hus, förmodligen för att jag inser att funktionalitet inte är så dumt trots allt. Men något jag förmodligen aldrig kommer att förlika mig med är trädgårdar som är helt stenbelagda eftersom det är praktiskt. Det är som att ta in tråkig storstadsbetong i villaträdgården, och det är inget jag tycker är snyggt. Sambon föreslog att vi skulle byta ut en del av ytan mot plattor vilket fick mig att inse att detta ideal vill jag inte gå ifrån. En annan sak jag värnar om är träd. Jag tycker folk hugger ner träd alldeles för lättvindigt. Och än så länge har jag lyckats behålla vår fina björk! 😉

3 Comments

  1. 23 September 2014 / 08:43

    Åh så fint 🙂

    Sv: Det är väldigt gott 🙂

  2. 23 September 2014 / 20:49

    Håller med dig helt och hållet. /Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.