Vill hösta till hela garderoben

byxor34
Foto: Snygga leggings/byxor från Zara som jag inte har något emot att klicka hem.

Taket på vårt hus är nylagt och klart, Replase Beautys allra första version är klar (dock inte lanseringsklar) och jag är nu redo att ta tag i min garderob. Blir väldigt sugen på att fixa till den, rensa ut lite och se till så att den funkar bra i höst och vinter. Jag ska byta garderob då det blir byten av rum, och då är det ett perfekt tillfälle att höstrensa också. Tills det är klart kommer jag att köra med minigarderob varje vecka – läs mina tips här.

Är era garderober välorganiserade?

2 Comments

  1. 12 September 2014 / 17:31

    Jätte fin outfit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.