Omvänd goodiebag

omvandgoodiebag
Idag fick jag hem ett presskit med en goodiebag där jag ska lägga i mina gamla kläder för att lämna på något av Atrium Ljungbergs köpcentrum, i mitt fall ligger Mobilia närmast. Om jag lämnar in min goodiebag mellan den 19 och 28 september får jag en rabattkupong på 20% som gäller i någon av de medverkande butikerna. Insamlingen ger i samarbete med Erikshjälpen.

Medverkande gallerior: Sickla, Port 73, Mobilia, Gränna Centrum, Orminge Centrum, Kvarteret Igor, Forumgallerian samt Mittpunkten.

Superbra grej, tycker jag!

Kommer du att lämna in dina kläder?

6 Comments

  1. 12 September 2014 / 14:31

    Men så bra grej:)

  2. 15 September 2014 / 11:09

    Vad händer med kläderna du lämnar in?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.