Svarta boots hos H&M

skorhm1 skorhm2
Såg de här snygga bootsen hos H&M på Emporia. Jag testade dem inte ens för jag försöker undvika att köpa skor som bara håller en säsong. Då har jag hellre få men dyrare skor i bättre i kvalitet. Och i meningen innan kommer sambon, om han läser detta, och sätta kesellan i halsen ikväll av skratt för han tycker inte jag har för få skor…

Köper du få eller många skor?

14 Comments

 1. 5 September 2014 / 20:16

  Är ganska så skogalen. Men mitt nya motto med är att köpa få men välja “noggrant” och sådana som håller flera säsonger. Klassiska modeller i skinn. Får se hur jag kan efterleva nya mottot bara:)

 2. 5 September 2014 / 21:56

  Haha, det beror på vem du frågar;-) Jag skulle säga att jag noga överväger mina skoköp och sällan impulsköper skor.

 3. 5 September 2014 / 22:54

  Jag köper både dyrt och billigt. Sommarskor och partyskor kan vara billiga (är ju gift tvåbarnsmorsa närmare 40 så party förkommer inte dagligdags) och stövlar, vinterskor och flats lägger jag mer pengar på. Har dock alldeles för många par i alla kategorier:)

  • 7 September 2014 / 20:50

   Väldigt lite party nu för tiden här också. 😉

 4. 6 September 2014 / 09:05

  Snygga, lagom klack och lagom pris…..Kram Anette

 5. 6 September 2014 / 11:28

  Så snygga boots 🙂

 6. 6 September 2014 / 16:10

  Skor köper jag lite av. Jag har högst tre par skor åt gången:) Jag gillar att slita på få par skor åt gången innan jag byter ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.