ANNONS:

Hitta rätt färg på din foundation

colorid

Sephora var först (?) med Color IQ och i dagarna lanserades Kicks Colour ID som ska hjälpa kunderna att hitta rätt färg på sin foundation. Det var just detta problem med att hitta rätt färg på min foundation som är grundidén till Replase. Men jag vill inte gå till en butik för att läsa av min hudton med en apparat och få ett nummer (finns 90 olika alternativ) för att kunna välja rätt färg i just den butiken. Nej, jag vill snabbt kunna se vilka foundations jag kan välja mellan enligt andra användare som själva testat, se i vilken webbshop de finns och kunna klicka hem direkt. Jag tycker att användarupplevelsen är en viktig parameter att ha med när det gäller val av färg. Men självklart ska jag till Kicks och testa denna nyhet! 🙂

Har ni testat att läsa av er hudton?

2 Comments

  1. 5 September 2014 / 17:49

    Jag gjorde en sån test på sephora , men dom har inte mitt favoritmärke i foundation så jag hade ingen nytta av det i slutändan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.