Glasögonen – tack för alla synpunkter!

glasogon2
Nr 1 och 3 som jag skulle vilja ha en mix av. Eller så hittar jag ett par som är ännu bättre. Jag vet att jag vill ha något helt annorlunda än de jag har nu, gärna lite coolare, annars kan jag lika gärna byta glas bara. Jag har båglösa med rejäla beigevita skalmar och blingbling från Dolce & Gabbana. Har aldrig trivts så bra i ett par glasögon som dem.

Jag valde att lämna tillbaka alla då inget av paren kändes sådär 100% rätt som det måste göra när det gäller glasögon. Själv gillade jag nr 2 sämst så den bågen var helt utesluten för min del, men den vann överlägset om jag räknar samman röster från bloggen, Facebook och Instagram. Jag tror man ser annorlunda på sig själv än andra, och lätt blir hemmablind om jag ska snitsa till meningen. 😉

Jag har inte superdålig syn, ligger väl på -4 till -5 någonting, men jag har fått brytningsfel som kräver ännu tjockare glas. Så det blir till att ta de dyraste glasen för att få ett så tunt glas som möjligt.

Jag fortsätter min jakt efter de perfekta glasögonen. Ska in och kika hos Synsam igen men också andra optikerkedjor. Det är synd att inte alla tillåter att man lånar hem bågarna, för det är ju då man verkligen kan känna efter i sin hemmiljö om de känns rätt eller ej. Jag har för mig att t.ex. Smarteyes inte lånar ut, men kanske Synpotik lånar hem, någon som vet?

I nästa vecka ska jag låna hem fler glasögon.

Ni får ha en trevlig fredagkväll!

P.S. Jag har firat med popcorn och Kopparbergs cider att bloggens besöksantal har ökat med 35% den senaste månaden.

Tack alla som läser! ♥♥♥

7 Comments

 1. 22 August 2014 / 21:56

  Lycka till med sökandet! Till sist hittar du nog the one:) Och helt klart värt att fira, så det gör du rätt i tycker jag.

 2. 23 August 2014 / 09:12

  nr 1 va fina =) låna hem på Synoptik 😉 vi har fått in massor med höstnyheter!

 3. 23 August 2014 / 15:34

  men…varför vill du byta om du är nöjd med de bågar du redan har?

  • 23 August 2014 / 23:01

   Jag måste ändå ha nya glas och då tänkte jag att den kunde vara lämpligt att byta bågar också.

 4. 23 August 2014 / 22:22

  Skulle oxå behöva hitta ett par nya glasögon men vet inte när jag ska orka ta tag i det haha för det är ju ett litet projekt att hitta de “perfekta”. Är ju inte gratis så det gäller att välja rätt….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.