Min lördag med oufit

dagenslordag5
Vid lunch lämnade vi barnen hos mina föräldrar och fortsatte sedan till Mobilia för att göra några ärenden. Jag såg att Synoptik hade ett jättebra erbjudande som innebär att man får solglasögon på köpet i sin styrka om man köper glasögon. Jag är också i akut behov av ett par nya solglasögon, är inte alls nöjd med modellen på de jag har, se nedan. Erbjudandet varar bara till imorgon så jag var snabb med att boka synundersökning, välja ut ett par Ray-ban och låna hem fyra par glasögon. Jag hoppas verkligen att jag hittar något par som passar denna omgång.

dagenslordag4
//T-shirt Lindex // Jacka Morris Lady // Halsband Inna Design och Guess // Treggings H&M, Boots Isabel Marant // Klocka & Väska Michael Michael Kors //

fotboll1
Tack Swedbank för en perfekt eftermiddag med god mat och trevligt sällskap. Det är en helt annan sak att se fotboll från en loge än att sitta och frysa på en bänk. Matchen slutade 3-0 till Malmö FF och jag gissade på 3-1 så jag vann tyvärr inte tävlingen men jag tycker det var ganska bra gissat för någon som inte är så insatt i fotboll, inte sant?

Nu ska jag se klart en riktig B-film – Ghost Rider! Haha! Ha en fin kväll!!

2 Comments

  1. 24 August 2014 / 19:25

    Har du bestämt dig för vilka brillor du vill ha?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.