Min jacka från Zara

minjacka1
minjacka2

Här är min nya vårjacka från Zara som jag höjt till skyarna i ett tidigare blogginlägg. Den är inte märkvärdig på något sätt men ändå så rätt – för mig. Den är varmt röd med guldiga metalldetaljer och väldigt lätt i tyget då den är av 100% polyester. En jacka som passar lika bra över till vardagsjeansen med sneakers som till finkläderna när jag vill “sporta till dem” och bryta av. Den finns alltså hos Zara i färgerna varmt rött, beige och marinblått.

Nu är det bara en beige trench jag måste hitta, sedan är jag klar med ytterplaggen.

1 Comment

  1. anna
    22 March 2014 / 17:08

    Jättefin! Härlig färg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.