Bästa t-shirten

basatshirten

Vilken är den bästa t-shirten? Det är en fråga jag fått många gånger under de snart åtta år jag har bloggat. Jag har testat billiga och dyra t-shirtar i olika kvaliteter, och kommit fram till att jag inte vill ha ett för slinkigt material men inte heller ett tjockt och grovt utan fall. Ren, tunn bomull tycker jag är trevligt men jag trivs allra bäst i rent linne. Rent linne har ett tungt fall men är samtidigt luftigt och slinker inte åt på fel ställen som t.ex. viskos eller sidenblandningar gör. Och just den här enkla modellen Copy från Acne som inte har för långa ärmar tycker jag är perfekt till det mesta. Den kostar 699 kr och finns i fyra olika färger hos Wakakuu. Jag har den i off-white.

Mitt svar är alltså Acne Copy i ren linne.

Vilken är din favorit när det gäller t-shirts?

6 Comments

 1. B-M
  21 March 2014 / 11:37

  Cubus har ganska bra bastoppar till lågt pris!

 2. marianne
  21 March 2014 / 11:55

  Hej, jag gillar verkligen också linne toppar men jag tycker de är så svåra att tvätta. Nu har jag fått små hål i alla nästan och det är bara att slänga. Känns trist och dyrt! Kör du fintvätt på dina i separat maskin? Jag funderar på att bara köra bomull igen..
  Trevlig helg!

  Marianne

  • 22 March 2014 / 11:30

   Absolut sant! Ibland brukar jag försöka att lägga mina linne-tshirtar i tvättpåse. Har du testat det? Alternativet är annars handtvätt men det är inget för mig. 🙂

 3. M
  21 March 2014 / 13:17

  Jag undrar om du kommer att recensera vad du tycker om din 60 sec Face Lift från Rio? Är intresserad då jag funderar på att köpa en själv.

  • 22 March 2014 / 11:29

   Kommr! När jag fick inflensa/blev förkyld slutade jag att använda den för att ev. inte förvärra, men en recension kommer. Planerar att kunna använda den igen i nästa vecka. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.