Litet steg för mänskligheten stort steg för mig

Nu har jag besvarat alla era fina kommentarer. 🙂 Känns jättebra att vara ikapp och så har jag skrivit upp på en lista att jag ska tipsa om trenchcoats, visa hur min beige kimono från H&M Trend sitter och recensera Rio 60 sec Face Lift. Är det något jag har missat eller har ni fler förslag?

2 Comments

  1. Maja
    22 March 2014 / 19:56

    Har förstått att det är inne med ljusa väskor nu i vår (fast det är det kanske varje vår)! Du brukar vara så duktig på att leta fram och tipsa, skulle vara kul att se ett inlägg om just ljusa skinnväskor i olika modeller och prisklasser!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.