En makalös manick – 60 sec Face Lift

hudv

hudv2

Ikväll, om jag hinner – annars senast imorgon, ska jag testa den här manicken 60 sec Face Lift. Den kommer från Rio Beauty och finns hos bl. a. Ellos och Halens. Elektrisk muskelstimulering ska ge fina resultat och jag valde mellan denna och en Carita-ansiktsbehandling som också använder mikroström om jag inte missminner mig. Jag har hört gott om den här så jag tycker det är min plikt att testa den för att kunna recensera. Funderar på att testa halva ansiktet för att kunna jämföra, även om det tar emot. 🙂 Här kan ni läsa mer om den. Rio Beauty har också microdermabrasion för hemmabruk och annat skoj.

Snart vet jag om jag ska hissa eller dissa den här apparaten. 😉

2 Comments

  1. M
    19 February 2014 / 10:07

    På Ellos har någon kommenterat såhär; Hur gör man när conductive gel och patches tar slut?
    Det undrar jag också, vet du? Var säljs det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.