Måste erkänna en sak


Foto: En bild från i våras efter två månaders användning.

Jag började med Xlash igen för lite mer än en månad sedan. Jag saknade mina långa fransar när jag slutade med Xlash efter Läkemedelsverkets rapport. Då ögonfransförlängning inte är något alternativ för mig eftersom jag inte vill/kan lägga ner flera timmars underhåll per månad, valde jag att ta till Xlash igen. Jag vet att det funkar, det är billigt och det räcker lääänge. Jag tänker fortsätta med Xlash så länge inte mina ögon reagerar på det. Fransarna är redan långa och fina igen. 🙂

Mina tidigare inlägg om Xlash med bilder på resultat >>

Hur har ni andra valt att göra efter Läkemedelsverkets varningar?

Inköpsställen:  Xlash finns det att köpa direkt hos Xlash eller via Beautyplanet.

7 Comments

 1. 11 November 2013 / 09:41

  Läckert att det fungerar så bra. Själv är jag alldeles för feg. Främst för risken att förändra ögonfärgen. Jag gillar mina gröna ögon alldeles för mycket. Sedan verkar det ju finnas en risk att fettvävnaden minskar och ögat blir insjunket. Det är absolut inget jag behöver jag som redan har mörka ringar och insjunkna ögon. Vill inte risker att förvärra detta

  Men håll koll på biverkningarna så är det säkert lugnt. Förstår att det är svårt att motstå när man får de där resultaten 🙂

  • 11 November 2013 / 21:30

   Ja, det kanske är dumt, men jag gör inte så mycket annat dumt. 😉

 2. Bina
  11 November 2013 / 11:07

  Om du går till en duktig fransförlängare så tar påfyllning cirka 1 h. Hur ofta man behöver göra det varierar från person till person. (Jag fyller på var tredje vecka.)

  • 11 November 2013 / 21:30

   Har du tips på någon bra? Innebär det att du slipper mascara?

   • Mileee
    11 November 2013 / 22:54

    Jaaa! så himla bra. Jag har också fransförlängning och jag slipper mascaran. Är det party kan man använda om man vill om man vill öka waow faktorn. Men man får inte använda vattenfast mascara.

 3. M
  12 November 2013 / 11:38

  Har kört med X-lash två rundor och är jättenöjd. Har inte märkt av någon biverkning alls.Jag fortsätter, provade Revitalash och neulash innan men är mycket mer nöjd nu!

 4. 13 November 2013 / 12:46

  Jag slutade, tyvärr. Jag tror att det är revitalash jag har. Och det funkade ju! Men jag blev faktiskt lite lite röd runt ögonen där jag hade applicerat det. Därför tänkte jag att det var dumt att fortsätta efter att jag läst rekommendationerna… Men man kanske kunde använa det jättesparsamt, typ 1 gång i veckan bara, eller så 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.