ANNONS:

På torsdag smäller det – Isabel Marant hos H&M!

isabel Marant pour H&M den 14 november

Då släpper nämligen H&M kollektionen från Isabel Marant. Jag gillar de här plaggen bäst. Supersnyggt att matcha olika mönster i samma färgskala. Jag gillar också sidenklänningen i guld/svart.  Här kan ni kika igenom kollektionen som släpps nu på torsdag den 14 november. Jag har inte bestämt än om jag ska ut och trängas i butik eller sitta hemma framför datorn och svära över att jag inte kan komma in i webbshoppen. 😉

Hur tänkte ni göra? Något ni funderar på att köpa?

6 Comments

  1. 11 November 2013 / 13:09

    Tycker att det här samarbetet har en hel del snyggt men jag tror inte att det blir något köp ändå.

    • 11 November 2013 / 21:29

      För min del tror jag inte heller det blir något.

  2. 11 November 2013 / 13:45

    Jag hade gärna shoppat en del. Men orkar nog inte trängas ; )

  3. Ella
    11 November 2013 / 20:50

    Stövlarna är riktigt snygga och jag gillar också den vita spetströjan men jag orkar nog inte hänga på låset till webbshopen.

    • 11 November 2013 / 21:28

      Jag gillar också stövlarna väldigt mycket!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.