Fredag!

Ljuva fredag! Ett möte om några timmar och ett utvecklingssamtal i stora sonens skola i eftermiddag, sedan är det helg. Skönt! Då tänkte jag hinna i kapp med Stylistonline. Jag har anlitat en utvecklare/designer som gör det snabbare och bättre än vad jag gör själv och sidan beräknas vara klar om precis en vecka.

P.S. Jag ser att läsare/kunder redan har hittat dit, vilket är jättekul, men jag är inte riktigt klar med produktbeskrivningar och prissättning än.  Anledningen till att jag varit snabb med att lägga upp Facebooksida och sida är ett medvetet val för att komma högt upp på söklistorna med sökord som personal shopper, personlig stylist och stylistonline. Och det börjar se bra ut! 🙂  I helgen kommer jag att lägga upp ett inlägg där ni får tycka till vad gäller tjänster och annat, helt enkelt vad NI vill ha. Ni kan reda nu maila info@kathe.nu och ge förslag, det är jag jättetacksam för.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.