Sofia Wistam på Valengallerian i Trelleborg

“Handplockat” av Sofia Wistam, snart kommer Sofia till Valengallerian och väljer sina favoriter i våra butiker. Allt hon har valt ut kommer hon att presentera i… sina 5 stora garderober på Valentorget. Kom och träffa Sofia och tävla om att vinna presentkort. Missa inte lördagen den 9 november i Valengallerian från kl. 12.00 Välkommen till Trelleborgs Hjärta. Sofia kommer att skriva autografer och vara med på fotografering missa inte chansen att träffa Sofia när hon för första gången kommer till Trelleborg.
 
Jag kommer att vara på plats imorgon och blogga om evenemanget. Kom gärna fram och säg hej! 🙂

2 Comments

  1. 8 November 2013 / 19:51

    Äsch då, allt kul verkar hända i Skåne minsann:) Jättekul att du satsar framåt på din stylistkarriär, jag har följt dig i rätt många år nu till och från och uppfattar dig som både sympatisk och seriös så jag önskar dig all lycka till! Kram/tanja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.