ANNONS:

Jag testar brunmelerad ullkavaj hos MQ


Här är en brunmelerad ullkavaj som sitter fint och som värmer* bra. Märket är Stockh lm och den kostar 1299 kr hos MQ. Den finns i grönt också för halva priset. Det som gjorde att jag inte slog till var att den är så varm. Jag vill ha en som funkar året runt. Men mitt mål är absolut att hitta brun kavaj och ett par byxor som matchar, eftersom det är så användbart. Jag måste säga att jag verkligen gillar Stockh lm som ett billigare alternativ än t.ex. Filippa K. Bra baskläder som passar till “kontorsmiljö”. Det tråkiga är att det mesta är svart.

Jag har medvetet valt att blogga om icke-svarta plagg de senaste dagarna, som ni kanske har märkt? Men imorgon ska jag kika efter svarta plagg också. Något speciellt ni vill att jag ska kika efter?

*) Den hade verkligen behövts på kontoret idag. 😉

4 Comments

 1. Linda
  8 November 2013 / 08:04

  Jag letar efter en kortare svart kavaj i tunnare material till ett bra pris, under 1000-lappen. Tips? 🙂

  • 8 November 2013 / 08:16

   Jag ska kolla! 🙂 Är det figursytt som gäller antar jag? Storlek?

   • Linda
    9 November 2013 / 10:22

    Figursytt! XS-S 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.