Ren Lyx

20131107-132817.jpg

Marina här på kontoret driver Ren Lyx som säljer handplockade och ekovänliga städprodukter. Som en bonus doftar de så gott! Idag slog jag till på den här rengöringen med doft av grapefrukt.

2 Comments

  1. Petra
    7 November 2013 / 14:54

    Om man köper tjänsten 10 basplagg på stylistonline.nu, säger du var plaggen kan köpas eller måste man leta själv?

    • 8 November 2013 / 08:18

      Jag funderar på hur jag ska göra, jag tror att det kan vara mer intressant att få bilder direkt på plagg som kan köpas “just nu” men det kräver lite mer jobb vilket kommer att kosta lite mer så jag tror jag kommer att erbjuda en tjänst där själv typen av plagg visas och en där faktiska plagg visas som kan klickas hem eller köpas i butik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.