Dags för strumpbyxor

svartben
Foto: Falke Soft Merino Tights och Vogue Ladies Pantyhose.

Falke och Vogue har bra strumpbyxor. Egentligen föredrar jag de i bomullsblandning, t.ex. Falke Cotton Touch, men är det riktigt kallt på vintern är det skönt med de i ostickig merinoull. Jag vet att Falke endast använder djurvänlig merinoull så därför rekommenderar jag Falke.

Och självklart är jag på jakt efter strumpbyxor i brunt och beige. 😉

Tips! Det är värt att satsa på dyrare strumpbyxor om de är av hållbar mix som t.ex. bomullsblandning eller ullblandning. Tunna nylonstrumpbyxor är däremot slöseri att köpa dyrt, tycker jag.

Tips! Vill du förminska dina ben ska du välja tunn bomullsblandning med matt yta och utan struktur i en mörk, dov färg. Vill du förstora benen väljer du ull med struktur eller blanka tunna strumpbyxor och gärna i ljusa färger.

4 Comments

  1. Eva
    23 September 2013 / 19:15

    Så bra tips. Det har jag aldrig tänkt på att blanka strumpbyxor förstorar. Tack. Det får bli matta strumpbyxor i fortsättningen för mig. /Eva

  2. 23 September 2013 / 21:11

    Vilket bra tips! Ska kolla in de från Falke! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.