Ljusbeige och guld i håret

hargrej

Blont hår missfärgas lätt men det innebär också att det är ganska lätt att byta nyans på det. För två dagar sedan använde jag färgbomben från Revlon i nyansen ljus beige och ikväll fresh gold från Redken Glam Blonde. Håret är fortfarande blött så det är svårt att se än hur det blev. Återkommer med det.

Har jobbat vidare med färganalyser och jag tycker det är supersvårt. Precis när jag tror jag greppat allt dyker det upp något nytt.

Uppdaterat kl. 21:48 Känns riktigt bra. Mer behagligt i färgen. Får se imorgon i dagsljus.

6 Comments

 1. 22 September 2013 / 18:28

  Åh vilken bra grej att kunna byta nyans när man känner för det. Jag funderar för första gången på 10 år att färga håret mörkt i lite ombre, får se om jag vågar. 🙂 Jag ville också säga att jag är så glad att det finns en till modebloggare över 30 år. Jag känner mig ofta som ett ensamt ufo som har landat i bloggvärlden, ha,ha. Jag har följt dig i 5-6 år minst tror jag, sedan jag själv började blogga och du är fantastisk på att reinventa dig själv och bloggen och överraskar alltid med ditt innehåll! Grymt bra! Många kramar Ellie

  • 22 September 2013 / 20:39

   Vad spännande att byta färg! 🙂 Jag tackar för de fina komplimangerna. 🙂 Jag läser din ofta men är så dålig på att kommentera. Jobbar dock med att bli bättre på det. 🙂

 2. 22 September 2013 / 19:56

  Härligt, funderar med på att testa en sådan färgbomb 🙂

  • 22 September 2013 / 20:39

   Ja, kul och enkelt sätt att variera sig på. 🙂

 3. Christine
  22 September 2013 / 19:59

  Har den från revlon, men visst är den kall i tonen? Eller den blir det på mig! Ska bli spännande att höra vad du tycker om Redkens!

  • 22 September 2013 / 20:35

   Den heter 913 och det tolkar jag som att den har ljushetsläge 9, 3 står för guld och 1 står för ask. Det är dubbelt så mycket guld (varmt) som ask (kallt) så det tolkar jag som den inte ger ett kallare resultat. Men den är nog ganska neutral upplever jag det som. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.