Måndagens outfit

dagt3

dagt1
Tröja Saint Tropez // Mörkbrun skinnjacka Only // Sjal Fransa // Byxor Vila // Mockaboots La Redoute // Väska Hamilton Michael Michael Kors // Nagellack Lancome

Tredje inskolningsveckan och det går lysande tills jag ska hämta hem dem, då är de svåra att få med. Men det är bara lyxigt när det är på det hållet. 🙂 Idag var de där 45 minuter själva så imorgon antar jag att det blir omkring en timme.

Jag har börjat leta kontorslokal, kan bl.a. tänka mig kontorshotell i Malmö på deltid. Någon som känner till något bra och prisvärt? Jag behöver en liten kontorsplats där jag också tänkte ta foton på fina kläder som finns ute i butikerna. Jag vill också kunna ha en del möten där med kunder och uppdragsgivare.

12 Comments

 1. Ulrica
  23 September 2013 / 14:12

  Hej
  Dina outfit bilder är lite konstiga, man ser inte hur du ser ut när du tar bilderna uppifrån 🙂

  • 24 September 2013 / 09:32

   Lite konstigt ibland får det bli när jag inte hinner ta riktiga outfitbilder. Men jag ska bli bättre på att ta hela outfitbilder om ca en vecka. 🙂

 2. 23 September 2013 / 14:21

  Snygg väska!

 3. 23 September 2013 / 18:21

  Riktigt snyggt! Gillar färgsammansättningen 🙂

  • 24 September 2013 / 09:34

   Såg jättefint ut men det verkar vara fokus på “unga” företagare, men jag ska kolla upp det. 🙂

 4. 24 September 2013 / 20:45

  Helt underbar outfit tycker jag, så snyggt:) Ha det fint! Kram Linnéa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.