Stylistonline.nu

stylistonline

Nu har jag startat min Facebooksida för Stylistonline.nu. Tjänsten öppnar jag när jag fått mina diplomeringar men jag börjar redan nu att tipsa om kläder, accessoarer och färg. Gilla gärna sidan så missar ni inte möjligheten att vinna en minifärganalys online om ett tag. 🙂

4 Comments

 1. 14 September 2013 / 19:44

  Amen åh!! Du borde ju ta mitt gamla domännamn stylistonline.se som hade supermånga länkar ju!! 🙂 Shit vad kul. Hoppas det går bra! 🙂

  • 14 September 2013 / 21:42

   Tack! Det vore ju som att ta ett gammalt ex så det går ju inte. 🙂

 2. 15 September 2013 / 12:52

  Va kul!!! Hoppas verkligen på en vinst 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.