Genomgång av smycken

smyckn
Ikväll tog jag mig tiden att under 15 minuter gå igenom de smycken jag har framme. Måste berömma mig själv när det gäller smycken för jag köper nästan bara sådant jag verkligen gillar (till skillnad från kläder, innan jag visste bättre kan väl tilläggas ;)). Hittade flera gamla favoriter jag har glömt att använda, bl. a. från H&M, Mango, Kenneth J Lane, Erica Weiner, Glitter och Marc by Marc Jacobs.

Kommer ni ihåg fruktklockorna från Marc by Marc Jacobs? Jag har en gul päronklocka som jag självklart behåller. Att den har en tunn silvermetallkedja struntar jag i. Annars har jag mest guldig metall vilket är perfekt till mina varma färger.

Två av mina favorithalsband var trasiga så de ska lämnas in hos en juvelerare.

Det gick snabbt och var kul att rensa bland mina smycken så det är perfekt att börja med om ni inte orkar ta er an garderoben direkt!

6 Comments

  1. 15 September 2013 / 12:48

    Men är du varm i färgerna? Var helt övertygad om att du var kall eftersom du brukar använda silverschampo för att få kallare ton på håret men så fungerar det kanske inte 🙂

    Jag har tagit för givet att jag är varm men det kanske jag inte är. Borde ta reda på det på något sätt

    • 15 September 2013 / 12:57

      Ja, jag är varm. Silverschampot använder jag för att dämpa gult i mitt hår. Sen är det möjligt att jag borde ha varmare hår än vad jag har nu men det blir inte gult utan i så fall lite brunrödare. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.