Städat arbetsplatsen

an1

I förmiddags fick vi hjälp med barnen och jag valde att röja min kontorshörna. Jag rev ner allt på anslagstavlan och ska sätta upp viktiga och inspirerande bilder. Jag gick också igenom alla pärmar, papper och företagspapper.

an2

Det kan lätt bli rörigt med de fyra olika kurser och utbildningar som jag valt att fortsätta med. I ena hörnan har jag personlig stylist och personal shopper med tillhörande kompendier och inspirationsmaterial.

I andra hörnan har jag sociala medier och marknadsföring med tillhörande kursböcker, och jag prioriterar kurserna i just den här ordningen.

Men jag måste hitta nya pärmar. De här vanliga är ju bara för trista och jag tänker på bokföring när jag ser dem. Inte kul alltså. 🙂

2 Comments

  1. 16 September 2013 / 16:30

    Det verkar kul med den där utbildningen till stylist, är det högskolekurs? Distans eller “vanlig”? Blev lite sugen faktiskt 🙂

    • 16 September 2013 / 19:53

      Det är en privat kurs på distans. Finns tyvärr inte styling på högskolenivå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.