Gubbar som säger “lilla gumman”

För att få balans till mitt tidigare inlägg om den trista “tjejigheten” så måste jag också klaga på den rådande kulturen inom vissa gubbsamlingar. Härskarteknik och obehagligt maktutövande med alldeles för högt självförtroende är något jag självklart också reagerar emot. Det värsta är att “tjejigheten” och “gubbigheten” matchar varandra perfekt och det har hänt mig ett flertal gånger att jag suttit mellan dessa grupper, t.ex. en VD som har kört sexistiska skämt och mesiga kvinnor som fnittrat och gjort sig till.

4 Comments

 1. 29 August 2013 / 15:16

  Ja, finns det något värre än karlar som säger “Lilla gumman”. Usch och fy! Var är det du studerar till stylist? Har förstått att det är på distans. Är det något du kan rekomendera? Ha en fin kväll. Kram

  • 30 August 2013 / 21:02

   Ja, precis. Än så länge är jag mycket nöjd. 🙂

 2. 29 August 2013 / 18:27

  Usch så hemskt! Tur att jag jobbar i en miljö där såna gubbar inte finns 🙂
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.