Grönt är skönt

 

Jag har börjat samla ihop sjalar och smycken i mina färger. Jag tycker den här matchar min färgkarta tillräckligt bra, så jag behåller den. Beställde den från Miinto men minns inte exakt länk.

6 Comments

 1. 29 August 2013 / 21:52

  Vilken härlig färg!

 2. 30 August 2013 / 06:23

  Tycker du att det är värt att göra en färganalys? Känner mig nämligen helt lost i vad som är mina färger.

  • 30 August 2013 / 21:01

   För min del tyckte jag det var värt det. Kan vara himla svårt det här med färger. Ett tips är, att när du ska kolla om du passar i en färg eller inte, är att titta på ditt ansikte och inte på färgen, och att gärna jämföra med en annan liknande färg, d.v.s. en kall och en varm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.