Vitt nagellack är som Tippex

Tippex vitt nagellack

Igår kväll hastmålade jag naglarna med Mavala i nyansen 49 White. Jag har tidigare haft det till fransk manikyr för att få till den vita kanten. Direkt när jag målat en nagel kändes det inte bra, det kändes väldigt Tippex-aktigt. Men eftersom jag gärna prövar trender fullt ut och väntar med att döma i första taget fortsatte jag att måla. Lite slarvigt som ni ser, men efter en natt och några handtvättar på morgonen så försvinner överflödet så jag brukar aldrig sitta och korrigera med remover efteråt. Vill inte göra onödigt jobb.

På morgonen kändes det fortfarande fel. Och Hektor som är två år “flabbade” när han såg naglarna som “vad har du gjort, mamma!”. Och väninnan som kom på besök vid lunchtid var inte heller sen att döma ut dem. Han har nämligen testat just Tippex i ungdomen *host* och det såg likadant ut.

Slutsats: Nej, jag tycker inte helvitt fungerar alls. Möjligtvis kan jag tänka mig att creme kan bli fint. Ska fundera på om jag ska beställa en flaska creme-färgat nagellack eller helt strunta i trenden. Det lutar nog mot det sistnämnda.

Hur gör ni?

6 Comments

 1. 9 August 2013 / 22:19

  Åååh, va roligt! Exakt samma känsla och tanke fick jag när jag lackade naglarna vita häromdagen!
  Tippex var inte snyggt alls på mig 🙂

 2. Jessica
  10 August 2013 / 06:28

  Nä, jag hoppar också den trenden.

 3. 10 August 2013 / 07:21

  Jag gillar inte det kritvita. Men jag köpte den färgen från OPI som du visade för ett tag sen, i flaskan ser det för mörkt ut men blir väldigt fint på! Lagom vitt helt enkelt

  • 10 August 2013 / 12:48

   Vad bra, då köper jag nog det. Kul med lite nytt trots allt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.