Lyxiga linnen och underkläder

Lyxiga linnen från Boozt, MQ, Filippa K, DAY

Jag tänker satsa på en ny underklädesgarderob i höst. Det behövs verkligen. Enkla vardagslinnen hittar jag hos Åhléns, tror de kostade max 100 kr styck sist jag köpte, men jag behöver finare linnen också.

Det med spets från DAY kostar 400 kr hos Boozt och finns i fyra olika färger. Det enkla till höger kommer från Filippa K och kostar hela 500 kr hos MQ.

Frågan är om det är värt det. Bh:ar är jag medveten om kostar om man vill ha bra kvalitet men spelar det verkligen så stor roll när det gäller linnen? Jag tror mig kunna hitta bra alternativ hos Lindex t.ex.. Vad säger ni?

Var köper ni underkläder?

20 Comments

 1. 10 August 2013 / 07:28

  Nja, jag vet inte om jag tycker att det är värt det att gå upp så mycket i pris.

 2. 10 August 2013 / 07:50

  Förutsatt att det är bra kvalitet skulle det kunna vara det. Jag köpte en drös med baslinnen på lindex tidigare i sommar. Jättefina och kostade runt hundralappen. De flesta har dock alldeles vridna sömmar efter första tvätten så då känns det inte längre som ett fynd.

  Behöver inte nödvändigtvis vara bättre kvalitet för att det är dyrare men chansen ökar. Filippa K är säkert mån om ryktet på ett annat sätt än lindex. Sedan om det är värt det beror ju alldeles på. Som småbarnsförälder oroar jag mig alltid för fläckar som inte går bort så då känns det bättre med billigare om olyckan skulle vara framme 😀

  • 10 August 2013 / 12:49

   Du har så rätt. Ska försöka satsa på lite dyrare underkläder. Perfekt att köpa mot reaslutet. 🙂

 3. 10 August 2013 / 10:29

  Hej! Måste bara säga att bloggen ser fantastiskt cool ut! Och vilken vacker illustration du har som profilbild! Jag köper mina underkläder på Change (kan inte sluta fastän de var idiotiska med den där skyltgrejen för de som jobbar där) de har så grymt bra passform. Tycker även om Calvin Kleins BH:ar och handlar alltid på Victorias Secret om jag får möjlighet!

  • 10 August 2013 / 12:51

   Tack, vad bra att du tycker att bloggen har fått ett lyft. 🙂 Och tack för tipsen, ska kolla in Change (tror de har webbutik också) samt Calvin Klein.

 4. 10 August 2013 / 11:30

  Väldig smart att satsa på en ny unerklädsgarderob i höst. Det borde jag med…hehe! Är linnena av bra kvalitet tror jag absolut att det är värt det men samtidigt funkar säkert Lindex lika bra. Får nog bli det lite billigare alternativen för mig i höst. Ha en så fin lördag! Kram Linnéa

  • 10 August 2013 / 12:51

   Jag mixar nog billigt och med märkesunderkläder på rea. Detsamma! Kram!

 5. 10 August 2013 / 12:53

  Men så fina!
  Jag köper gärna på EvaNette, som har bra sortiment och vänlig och kunnig personal 🙂

  Fin “ren” design du har fått till här inne på bloggen!

  kram/
  finafrun.se

 6. Nathalie
  10 August 2013 / 13:40

  Måste tipsa om linnen från Rosemunde. Silkblandning, sitter som gjutet på kroppen och de är sååå sköna!! Mycket snyggare än vanliga “2 för 99:-“-linnen också 🙂

  • 10 August 2013 / 20:52

   Bra tips, de har jag velat testa ett tag. Finns säkert på rea.

 7. 10 August 2013 / 17:55

  Jag har köpt svarta baslinnen på Twilfit, 179 kr, tvättat dem massor med gånger och både modell och färg är kvar som när de var nya

 8. 10 August 2013 / 19:31

  Tyvärr är det en chansning ifall kvaliteten är bättre eller inte, många dyrare märken använder ju samma fabriker som t ex HM. Jag tycker att Åhléns linnen hållersuperbra, skulle aldrig lägga så mycket på ett baslinne, men man prioriterar ju olika 🙂

  Tänkte höra med dig om du skulle kunna göra ett inlägg med höstkappor av bra kvalitet och i fina modeller. Har tänkt att köpa en fin kappa som håller i många år både i kvalitet och snitt (här har jag däremot tänkt att lägga en slant ;-)) Har du några tips?

  • 10 August 2013 / 20:53

   Har lagt ut första kappan. 😉 Är det något i den stilen du var ute efter? Berätta gärna mer så tipsar jag om fler.

 9. Anna
  10 August 2013 / 19:45

  Jag har två Filippa K linnen som jag köpte för ca 6 år sedan. De har använts jätte mycket, men är fortfarande jätte fina. Kvaliten är hur bra som helst!
  Kan också rekommendera Hunkydory! De koster lite mindre än Flippa K.

 10. Kicki
  11 August 2013 / 11:34

  Försök hitta någon som säljer Newbody kläder. Tre linnen kostar 150:- (ett svart och två vita) och det är sköna och av bra kvalitet.

  • 11 August 2013 / 22:24

   Tack för tipset! Å så många fina tips jag har fått. Ska börja kika närmare på olika alternativ. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.