Skogschampinjon

Idag fick jag hem de beige mockabootsen från La Redoutes rea. Fast de är inte beige, utan snarare skogschampinjonbruna, men La Redoute brukar ha svårt med färgerna. Fina är de i vilket fall och så här ser de ut jämfört med mina beige (på riktigt) från La Redoute och mina naturbruna från Hope. Jag gillar verkligen boots!

Vill du också klicka hem de snygga och sköna mockabootsen från La Redoute med perfekt vardagsklack så finns de här för otroliga reapriset 260 kr i alla storlekar. Färger är beige (jag tycker som sagt svampbruna…) och svart. Ska jag rekommendera endast en färg så får de bli de svarta.

2 Comments

  1. Ingela
    5 June 2013 / 15:03

    Ja, precis…de var ju mer bruna… väldigt sköna! Sen störde det mig ju lite att klacken inte stämde, ville ha 5,5 😉 Men jag behöll dem, för det fantastiska priset 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.