Flera bruna funderingar

Jag skulle behöva er hjälp! Min bruna favoritpenna från Clinique i färgen Intensive Coffee finns inte längre och jag behöver hitta en ny brun ögonpenna. Jag har tre krav; den ska passa känsliga ögon (d.v.s. en billig variant funkar inte, tyvärr), den får inte vara varm i färgen så att man ser rödgråten ut och den ska gå att sudda med applikator för att få en mjuk och fin linje.

Tips! 🙂

6 Comments

 1. 5 June 2013 / 07:54

  Too Faced Perfect Brown är min favorit! Den är lättapplicerad, sitter som berget (men är inte svår att få bort) och dessutom är nyansen fin. Jag länkar till färgprov hos mig i länkfältet.

  Om jag inte minns fel har det kommit ytterligare en brun nyans nu. In och spana på Matas!

 2. anna
  5 June 2013 / 22:02

  Nvey ecos cake eyeliner appliceras bäst med en smudgebrush!

 3. Anna L
  6 June 2013 / 22:14

  Jag använder en från Body shop, tror att färgen heter taupe. Den är lite mullvadsbrun, om du förstår. 🙂 Kall färg. Irriterar inte alls, trots allmänt känsliga ögon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.