Svårt att hitta snygga träningslinnen

Ikväll kom jag iväg och tränade vilket var mycket, mycket skoj. Jag har tappat mycket i styrka de senaste två månaderna. Det finns nästan inget som piggar upp mig mer och jag ser fram emot att kunna träna mer i höst. Det ska dessutom öppna ett nytt gym här som ska har mycket bra öppetider vilket gör det enklare för mig (och min sambo) att komma iväg. Jag har varit på väg hela helgen men så har det kommit annat mellan. Men idag så. 🙂

Jag känner dock att jag skulle bli ännu piggare med ett nytt träningslinne, men det är svårt att hitta snygga träningslinnen. Antingen är de för tajta och smiter om på fel ställen eller så är de långa ner till tårna. Det här linnet från Reebok ser perfekt ut. Färgen är läcker vilket är ett plus. Linnet kostar 449 kr hos Stadium.

2 Comments

  1. 23 April 2013 / 04:23

    Jag har det i svart. Vilket bra linne, absoluta favoriten 🙂 tom den inbyggda spotbhn är perfekt. Jag brukar ha M men fick gå ner en storlek. Tror Zalando säljer det lite billigare

  2. Anni
    23 April 2013 / 12:10

    De långa som går ner till tårna får du gärna tipsa om ;-). Jag tycker om att ha träningslinnen som täcker ändan och inte är allt för tighta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.