Fint till de små hos Babyshop

Jag har hittat så mycket fint till de små hos Babyshop så jag vet inte vad jag ska klicka hem. Stora sonen vill välja själv numera så det är inte lönt att klicka hem något utan att fråga. Till Hektor hittade jag bl. a. en snygg mörkblå skjorta och collagetröja från The Brand och till Chloé bl. a. den fina prickiga toppen från Livly, t-shirten från The Brand och byxor med volanger från Soft Gallery. Ett märke som jag också tycker har mycket snyggt är Mini Rodini.

Och det bästa är att Babyshop firar 7 år och därmed erbjuder 20% rabatt på nästan allt (dock ej rea). Koden är Baby7.

Svårt med storlek bara. Jag upplever att “tjejkläder” har tajtare passform än killar i 2-årsåldern vilket är helt galet!!

2 Comments

  1. Kattis
    23 April 2013 / 09:10

    Håller med. Att det ens ska finnas tjej- och killkläder!

  2. Anna O
    23 April 2013 / 15:52

    Det retar mig så in i h-vete att “tjejkläder” ska vara kortare och tightare i passformen. Min tjej är ung i ålder med dina twins och hon är rätt lång för sin ålder och har ju en gosig bebismage fortfarande vilket innebär att många tröjor blir för korta och åker upp och det är irriterande :-(.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.