Snyggast på Elle-galan 2013

Snyggast på Elle-galan 2013, som gick av stapeln igår, var ….tada… Elin Lanto i sin guldiga långklänning. Mycket snyggt måste jag säga och hon hade figuren för det också. Fanns en del skräckexempel på klädslar också, men vi kan ju hoppa det i år. 😉

P.S. Hennes syster (?) brevid var också snygg!

Vem tyckte ni hade snyggast outfit?

6 Comments

 1. Carro
  13 January 2013 / 15:50

  Även min favorit!
  Men skriv gärna vilka du tyckte hade missat! Det måste dom ju tåla…:)

 2. Anna
  14 January 2013 / 00:20

  Asså man undrar ju om folk kollat sig i spegeln innan de gick hemifrån. Se på dina skor, andra gör det, är en gammal reklamslogan detta folk inte verkar känna till. Har aldrig sett så många fula skor på ett och samma ställe, om man inte räkna Skopunkten då…
  Det var inte lätt att hitta den i särklass fulaste outfiten bland alla dessa missar! Men vinner gör nog Frida Farhman som ser ut som om hon handlat sin topp från någon postorderfirma för tanter. Molly Sanden kommer tätt efter med en klänning som lämnar mycket övrigt att önska. Moa Gammel, vad hände?
  Snyggast var Emma Elwin.

 3. Lena
  14 January 2013 / 10:46

  Tycker att Cecilica Blankens lyckats bra! Lite samma tema som Elin Lanto på med guld. Sedan håller jag med ovan skribent om att vissa verkar inte fatta att skorna typ är hela outfiten?! MY GOD så mkt fula o oputsade skor….

 4. 14 January 2013 / 12:55

  Det var många som hade jättevackra klänningar, men jag har redan glömt bort alla namnen. En del hade ju helt groteskt fula kläder. Men jag föredrar ändå groteskt fult framför en tråkig lös kostym med vida byxor. Det går ju alltid tretton såna på dussinet…
  Förstår att du inte vill nämna några namn det här året 😉

 5. B-M
  16 January 2013 / 08:37

  Ewa Fröling….och hennes hår!!! Tom stilsäkra Martina Bonnier hade missat denna kväll, mycket konstigheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.