Nu börjar visst veckan

För vår del började veckan igår, så det känns som tisdag. Eller snarare torsdag. Den här veckan ska vi bli friska har jag bestämt. Jag satsar på att inte bli sjuk och så hoppas jag kunna träna mot slutet av veckan.

Igår kväll kollade jag upp digital kamera, bärbar dator och mobil mellan varven. Min förra digitala kamera ramlade i golvet så den gick sönder men jag hittade en prisvärd från Canon. Vit och fin och med självutlösare. Sa att jag lättare kan ta dagens outfit och ha med mig för att tipsa om t.ex. snygga kläder från butikerna (ja, jag planerar att köra igång med det igen under våren).

Jag har obundna, gamla abonnemang hos Telia och eftersom jag ändå bara vill ha Telia (nej, ingen smygreklam ;)) så funderar jag på att binda dem och få en ny iPhone och en bärbar dator.

Någon som känner till en billig men fungerande skrivare? Sedan har jag allt jag behöver. Ska skicka in en blankett till Skatteverket och sedan är jag redo att köra igång igen. Kul!!

Jag rensade också ut i garderoben igår och så hängde jag kläderna efter märke. Bra att organisera om garderoben då och då för att få nya vinklar. Jag hade för mycket kläder som inte passade eller satt snyggt. Och på tal om kläder och mode så tror jag jag har bestämt mig för två kurser jag vill gå i höst. Jag struntar i om det är lätt eller svårt att få uppdrag/bli anställd, utan kör på känsla som jag alltid har gjort. Det brukar bli bäst så.

Sedan måste jag bli bättre på att sälja in mig själv. Är urkass på det.

Därav att det inte blev någon bloggning igår. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.