Planeringen inför hösten fortsätter

Idag har jag surfat (surfar nästan alltid med mobilen nuförtiden) och kollat vilka roliga kurser och utbildningar det finns. Skulle gärna läsa något inom mode, marknadsföring, journalistik, e-handel eller liknande till hösten, som en extragrej utöver jobb. Men allt roligt finns norrut och det finns inte på kartan att jag kan (eller vill) bosätta mig i Stockholm eller Göteborg mer än ett par dagar. Jag borde kanske kolla upp Köpenhamn? Går ju direkttåg dit. Sen är frågan om man ska läsa något av intresse utan att kolla upp vad det har för värde på arbetsmarknaden.

3 Comments

 1. Elin
  12 January 2013 / 23:30

  Finns ju annars massor av distanskurser numera 🙂

  • 12 January 2013 / 23:37

   Ja verkligen kul att det finns så många distanskurser numera! 🙂 Men tyvärr inte inom mode vad jag kunde hitta.

 2. Elin
  13 January 2013 / 02:09

  Jag läste digital modeskiss i Borås på distans för ett par år sen, enda skolan som har just inom mode tror jag..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.