Jag har testat Xlash

Före (maj 2011)

Efter lite mer än 1 månads användning av Xlash (november 2012):

För en månad sedan fick jag en förpackning Xlash hemskickat för test. Det var innan Läkemedelsverket varnade för vissa ögonfransserum. Xlash är dock ofarligt (vad vi vet för tillfället) och godkänt att använda. Jag tror att de serum som nu förbjudits att säljas som kosmetika hade bäst effekt då jag i dessa fall har läst om fransar som blir så långa att de ser konstiga ut om man använder mascara.

Jag har använt Xlash i över en månad men glömt/missat att använda kanske 3-4 kvällar. Jag har annars applicerat varje kväll på den övre fransraden precis vid/på fransroten.

Jag har ganska långa ögonfransar i mig själv, men hade längre som tonåring. De kanske blir kortare med åldern? I alla fall så märker jag skillnad på dem, när jag tittar upp nuddar de vid ögonbrynen vilket de inte gjorde före behandlingen med Xlash. Ja, jag testade faktiskt före för att ha något att gå efter. 🙂 Skulle vilja påstå att jag fått tillbaka mina tonårsfransar, och att jag känner skillnad på dem. Märker ni skillnad?

20121001-222746.jpg

Eftersom en tub på 3 ml kostar 379 kr och räcker länge (inte slut än) så tycker jag att effekten är mycket bra, så bra att jag vill fortsätta att använda Xlash. Den finns att klicka hem hos t.ex. Beautyplanet.

Tips! Trevlig julklapp till bästa väninnan!

P.S. Jag böjer aldrig mina ögonfransar och bara har använt ett lager mascara som snabbt applicerats, så jag har inte på något sätt maximerat längden.

4 Comments

  1. 9 November 2012 / 08:02

    Vad fint! Nu ångrar jag att jag inte svarade på mejlet om testning, men ibland är det ju svårt att sålla…

  2. 9 November 2012 / 10:01

    Ja tycker det syns ganska stor skillnad faktiskt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.