Margiela with H&M extremt svårburet

Snart släpper H&M kollektionen i samarbete med Maison Martin Margiela. Alltid kul med samarbeten men det här är inget för den bredare kundkretsen. En ganska “skit(o)nödig” kollektion är nog det ord som beskriver mina tankar kring detta bäst. Jag tror inte jag skulle kunna ha ett enda plagg. Kan dock sitta fint på dig som är lång och smal. Vi andra bör avstå.

Ska du slå till (ändå)? 😉

5 Comments

 1. 10 November 2012 / 13:01

  Håller fullständigt med. Så svårburet. Och knappast ens snyggt på bild. Det blir inget köande för mig.
  Skall bli spännande och se om det blir något sålt….

 2. 11 November 2012 / 20:02

  Nope. Inget lockar, fint om man poserar hela dagarna men inget för mig.

 3. 13 November 2012 / 18:53

  Jag håller med helt och hållet och har skrivit ett liknande inlägg faktiskt. Kläderna kan jag inte tänka mig att köpa. Däremot gillar jag accessoarerna, godispappersväskan är ganska rolig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.