Finaste myshörnan för barn

Jag har börjat shoppa julklappar till barnen, främst, och blir alltid så sugen att klicka hem en hel myshörna med härliga kuddar från Bombadill. De har så mycket fint! Kanske vars en kanelbulle till de små?

Jag är också mycket förtjust i Kids Concept. Funderar på ett svart eller rött lektält de kan ha i vardagsrummet.

Än så länge har jag köpt/klickat hem (till de små): spis (en att dela på), tamburiner, bultbrädor, kritor, kavlar (som de ska få innan jul för vi ska ju baka pepparkakor), böcker och pulkor. Ska komplettera med tält, lera och block.

Jag tänker vara helt klar med julklappar i november för att kunna njuta av julmys hela december. 🙂

2 Comments

  1. 31 October 2012 / 14:22

    Jag gillar också bombadill :-). Funderar på lite “leksaksmat” till dottern samt en brio-spis. Blir dock lite less på att allt är slut hos lekmer hela tiden. Vill fixa alla klappar i ett enda klick 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.