Söndag kväll

Vilken helg det har varit! Fick släppa allt hemma för att bli klart med pappersarbetet och nu är det så lugnt, alla sover utom jag. Imorgon börjar höstlovet och jag har råkat planerat in lite för mycket i veckan som kommer så jag får ta bort en del aktiviteter för att få veckan att gå ihop. Fast jag väntar till imorgon så jag inte tar beslut på kvällen när jag är seg. Det är så många saker jag blivit back med sedan jag blev gravid för två år sedan men nu är jag äntligen på g igen. Så himla skönt! Jag beräknar vara ikapp med allt inom ett år och då ingår slänga/sälja gamla grejer och ev. fräscha upp köket. Att det ska vara så svårt att hitta en fin kökssoffa eller -bänk som är lagom stor. Men till slut finner man. 🙂

P.S. Ang. inlägget nedan “Gästskribent….” så ska jag lägga alla sådana inlägg i en egen kategori så det inte råder några som helst tvivel. Där kommer jag att lägga sponsrade inlägg (har t.ex. lagt ut videos från KappAhl), mina egna tester för att se vilken typ av annonsering som ger mest, vad som kommer högt upp i sökmaskinerna m.m..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.