Hinner skitmycket

Med tanke på mitt inlägg igår kväll så kom jag på att jag faktiskt hinner en del ändå. Väldigt mycket till och med. Får fokusera på allt jag faktiskt hinner och därefter prioritera det som är viktigt för mig. Jag lagar t.ex. hellre bra mat från grunden än äter Gorbys onyttiga piroger och tränar hellre än att städa bort precis alla dammtussar. Varför? Jo, för att det ger mig energi.

2 Comments

  1. 3 October 2012 / 17:47

    Jag tycker att du verkar hinna en hel del! Men så kanske man alltid tycker om andra 🙂

    Själv får jag knappt ngt gjort just nu. Jag är så sjukt trött av sluttampen på graviditeten att jag knappt kan göra någonting. Jag måste vila hela tiden, och det är jag världssämst på. Suck.

    • 4 October 2012 / 20:36

      Visst är det jobbigt, särskilt på slutet. Tur att man inte alltid är höggravid. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.