Det sved inte

Jag har testat Xlash (ögonfransserum) för första gången. Var orolig att det skulle svida då jag har mycket känsliga ögon, men det funkade hur fint som helst. Har redan ganska långa ögonfransar men de får gärna bli längre och mörkare. Jag applicerar på underfransarna också. Berättar om hur det går men jag och ni får nog avvakta 3-4 veckor innan jag kan ge ett säkert besked.

2 Comments

  1. anna
    3 October 2012 / 08:19

    hej käthe! harockså beställt serumet nu efter tips från dig. Det är farligt att läsa din blogg för man blir inspirerad att köpa så mkt… Jag har en liten fråga till dig. Vad gillar du triwa klockorna? är lite sugen på att beställa en men vet inte vilken. Vilken tycker du om du gillar dem?

    • 4 October 2012 / 20:37

      Jag har två och det jag gillar att de är stora men lätta och inte så tunga på armen. Tack för påminnelsen, ska rota fram dem igen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.