Hinner inte ett skit

Så känns det just nu! Knappt jag hinner skita. *hehe* Nä, men jag fattar ärligt talat inte hur folk hinner vara sociala, snacka i telefon, städa, piffa i hemmet, tvätta och stryka, läsa läxor, laga mat och allt det där. Jag har försökt att effektivisera minsta lilla minut, men det går inte. Så jag har kommit fram till att det får vara spindelnät i hörnen, travar med ostrykna kläder, sms:a för att hålla kontakten, färdigmat ibland (idag blev det thai – gott!) och så vidare. Jag ska satsa på minst 10 minuter varje dag då jag gör något extremt onödigt och ineffektivt, blogga, träna, sminka mig, måla naglarna, mysa med barnen, gå rundor med vagnen, tända ljus, dricka té, planera vad jag vill göra nästa höst och annat som ger energi.

Nu ska jag göra något mycket onödigt i en timme – se Svenska Hollywoodfruar! 🙂

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.