Fläta eller tvätta håret?

Det var antingen en tvätt eller att sätta upp håret som gällde idag. Jag valde det snabbaste. Jag trivs inte så bra i uppsatt, tycker inte det är snyggt på mig, men hög hästsvans har jag nästan varje dag vilket inneburit att jag vant mig vid det. Men det är också trist att ha samma eländiga uppsättning varje dag, så jag ska börja testa snabba och enkla uppsättningar.

Varierar du din frisyr?

8 Comments

 1. 2 October 2012 / 16:05

  Nej det där är jag inte alls bra på.
  Men med liten bebis är det smidigast med tofs. Annars rycks det och dras. 😉
  Kram!!

  • 4 October 2012 / 20:38

   Ja, så är det. Jag kan ha lite mer saker nu, men inte direkt så jag vågar ha långa och dinglande örhängen. 🙂

 2. 2 October 2012 / 17:44

  Njae. Jag har rätt kort hår. Så det brukar bara hänga på hur det stajlas av mig 😉
  Iböand fäster jag en liten klämma i luggen

 3. Anna L
  2 October 2012 / 20:01

  Nja, har tyvärr fastnat i tofsträsket, vid såväl nytvättat som smutsigt så åker håret upp… Men jag spar eg ut mitt hår en smula, efter att ha stresstappat en hel del för ett par år sedan. Intalar mig att snart, snart ska jag börja ha frisyr igen. Fönat etc… 😉

  • 4 October 2012 / 20:38

   Som jag då, “snart ska jag fixa håret i en halvtimme varje dag”. Säkert! 😉

 4. 3 October 2012 / 17:48

  Jag är kass på att variera. Blir mest utsläppt eller hästsvans. Fläta precis före tvätt.

  • 4 October 2012 / 20:35

   Inte illa det. Jag ska försöka fläta till mitt mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.