Hudvård från Gilda Cosmetic

Jag har fått hem ett presskit från Gilda Cosmetic. Mycket passande med rengöringsolja och återfuktande ansiktsvatten då de jag brukar ha från Decleor precis har tagit slut. Man kan lätt tro att rengöringsolja bara passar mycket torr hud, men den här oljan passar alla. Ju fetare hud man har desto mer andel olja, och ju torrare hud man har desto mer andel vatten. Alltså tvärtom vad man skulle kunna tro. Har bara testat dem två dagar men än så länge är jag mycket nöjd. Fuktkrämen kommer jag att börja med om ca en vecka.

Då kommer jag också att ta mig an den spännande AHA-masken som också säljs i webbutiken, just nu med 20% rabatt.

Har ni testat Gilda?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.