Pizza med färsk ananas och äpplekaka

Till lunch gjorde jag egen pizza med bl. a. färsk ananas. Jag trodde det skulle bli supergott med den tog över all annan smak.

Och till efterrätt ikväll blev den en knäckig äpplekaka med vaniljsås. Receptet hittar ni här. Jag tog 2/3 av smeten och dubbelt så många äpplen för att få den som jag vill ha.

Nöjd över att ha hunnit med detta då Hektor har blivit förkyld och hostig. Igen! Han är inte på bra humör alls och kommer att vakna vilken minut som helst igen men då hann jag i alla fall att matblogga. 😉 Chloé kommer säkert att bli förkyld också, det blir ju så med tvillingar, men man är så tacksam när de inte insjuknar samma dag utan att det hinner gå en eller två dagar. Fast jag hoppas storebror klarar sig, han har hållit sig ifrån dem idag mer än vanligt så han inte ska bli smittad igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.