Maison Martin Margiela-kollektion hos H&M till hösten

Foto: Net-a-Porter.

Direkt från pressmeddelandet:

MAISON MARTIN MARGIELA är ett av de främsta och mest inflytelserika modehusen sedan trettio år tillbaka. Det känns otroligt spännande att presentera det här samarbetet, som kommer att ge modeälskare över hela världen chansen att bära specialdesignade plagg av MAISON MARTIN MARGIELA. Det blir en modehändelse att minnas“, säger H&M:s kreativa rådgivare Margareta van den Bosch.

Vi är väldigt glada över att kunna presentera den här MAISON MARTIN MARGIELA-kollektionen i samarbete med H&M. Den innebär en nytolkning av vår modefilosofi – demokratiskt mode har alltid varit vår ledstjärna och genom samarbetet med H&M kunde vi gå ett steg längre i den riktningen. Kollektionen förenar två kontrasterande världar och resultatet kommer garanterat att överraska.” MAISON MARTIN MARGIELA

Kolla in den ordinarie designen för att få en uppfattning om stilen.

Vad tycker ni om samarbetet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.