En god dag

Idag har jag varit på Mynta i Höllviken med mamma och mina ettåringar. Så god mat – varmrökt lax, ugnsbakad nypotatis med sesamfrön, aioli och sallad på melon och fetaost. Fick tag i pyjamas och strumpor till barnen och själv unnade jag mig ett par fjäderörhängen och tre somriga lack från Depend (visar sen). Sen köpte vi med oss hem bröd och marmelader från Olof Victors. Så nu förstår ni säkert rubriken till det här inlägget. 😉

Första gången jag (eller Chloé) testar barnkläder från Mini Rodini. Älskar mönstret!! Har också fått upp ögonen för Wheat. Otroligt sköna t-shirts! Perfekt att reafynda nu.

1 Comment

  1. Eva Magnusson
    12 June 2012 / 21:06

    Så mysigt det ser ut !! /Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.