En man med synpunkter på kvinnors kroppar…

…hur de ska se ut och inte ska se ut. Men vem bryr sig? 😉 Det var precis detta jag menade när jag skrev inlägget.

Och tack tjejer för ERA åsikter. Jag anser fortfarande inte att smala modeller är farliga för omgivningen, utan det är andra människors åsikter och tyckande som är den största boven, särskilt om man är ung (barn?) och inte har så mycket skinn på näsan. Givetvis är det inte bra för modellerna själva, men det är en annan fråga. Jag tror det är fler som lider av övervikt än har anorexia, men jag kan ha fel. Och då kanske man ska förbjuda överviktiga modeller eftersom det inte är hälsosamt, folk kan ju ta efter, eller? 😉 Är väl bäst att tillägga att det finns ironi i den här texten. Jag tycker verkligen att man ska göra något åt smalhetshetsen i modebranschen, men inte för att jag tror den breda massan skulle må bättre av det. Läxa upp mig om ni tycker att jag har fel!

2 Comments

 1. Ann-Christin
  7 June 2012 / 09:20

  Det är ju bara det att man nästan aldrig ser runda eller överviktiga modeller. Tycker det är sunt att
  reagera över dagens trådsmala många gånger utmärglade modeller, för det är inte vettigt att visa upp det som ett ideal.

 2. Johan
  7 June 2012 / 11:47

  Nu är det så att det är männen som styr och reglerar allt som tillåts i den här världen. Och män vill ha porriga kvinnor gärna så mycket bröst det går , men i verkligheten så får dom nöja sig med “vanlig” kvinnor.
  Det är en sådan hets-jakt på kvinnorna med alla dessa måsten, att se normal ut i dag vad är det?

  Man kan se ut hur som helst tycker jag så länge man mår bra av det själv men så fort man börjar jag mode världens ideal så brukar det barka åt helv.., Kvinnan är inte gjord för att fungera utan fett på kroppen vilket i och för sig ingen är för den delen heller.
  Men som sagt det är i första hand männen som bestämt vad som är tillåtet eller inte OCH det finns kommersiella syften bakom allt.

  Pengar styr precis ALLT och genom att lura på kvinnorna alla dessa måsten med operationer och piller och salvor så smörjer dom plånboken hos dessa hyenor.
  Det finns ingen mig veterligen salva som gör en människa yngre men enligt kosmetika branschen så har dom lösningen på åldrandet 😉 Det finns nog samma recept i botten på all skit som man kränger dyrt på burk för att påstå både det ena och det andra som tex Byst up! hahaha Man blir ju mörkrädd!

  Unga tjejer som luras av hörsägen och av duktiga försäljare att du som är 14-17 år är annorlunda om du inte har större bröst än du har . Och flickorna har inte ens växt färdigt innan dom ska stoppa i hormoner av alla dess slag. Och det hela styrs och ägs utav MÄN!
  Så diskutionen om modellers tråd-smala vara eller inte vara är något som bara män kan ändra på 🙂 eller?
  Det borde inte finns något behov av anorektiska modeller för att kränga kläder till normala kvinnor.

  Och visst är det så att det finns mer överviktiga personen än tråd-smala, men det viktiga är att personerna i fråga är glada och nöjda i sig själva och i balans. Sen hur mycket lyckligare man tror sig bli när och om man svälter sig det vet bara gudarna och eftersom jag är ateist så säger det sig själv likaså motsatsen om man “bullar” upp sig.

  Jag är lika kär i en kvinna som har “hull” som en som inte har det , bara hon är det på ett sådant sätt att hon är nöjd med det själv och att det inte heller är sjukligt på nått sätt. Och jag föredrar kurvor framför “raksträckor” 😉 men det är bara jag och bara min sanning. Det går precis lika bra med selleri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.