Stilhjälp för kvinnor efter graviditeten

Ni kan inte ana vilken stildimma jag varit i efter graviditen. Jag tror det är ganska vanligt i och med att kroppen förändras så mycket på tämligen kort tid. Jag har varit minst lika förvirrad den här gången som förra. Det blir lite som att hitta en ny stil, eller i alla fall en med modifieringar eftersom kroppen förändrats här och där. Och inte blir det lättare när man ska ta hänsyn till amning (tuttarna ska kunna ploppas fram när som, speciellt i början) och så ska kläderna helst vara funktionella och dölja fläckar och klet. Och nu kommer en tid då jag måste ha snabba fötter och kunna gå och springa i ganska bekväma skor. Det är verkligen inte helt lätt att anpassa klädseln. Jag har funderat och kommit fram till att jag måste ha minst två basgarderober – en för mammalediga vardagar och en för lite piffigare tillfällen, som shopping själv eller vid fester utan barn.

Finns det en sådan bok, hur man hittar en ny stil efter graviditeten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.