Tisdag

Vad tiden rullar på! Hann inte blogga igår då jag klickade hem de sista presenterna till 1-årsdagen den 10:e och planerade mat. Kom inte alls fram till vad vi ska äta, tänkte först buffé men det tar ganska mycket tid att förbereda. Annars gillar jag italiensk buffé. Mums! Kanske beställer varmrökt lax och så kör jag egna röror till och någon kall nypotatis-sallad med fräscha grönsaker så att allt är klart att servera när det är dags att äta. Ja, jag satsar nog på det.

Sen “måste” jag baka tre tårtor. Alla barnen fyller år inom en 14-dagarsperiod och det är klart att de ska ha varsin tårta. Eftersom vi börjar med fika kan det vara gott med olika tårtor. Och några småkakor till. Någon chokladkaksvariant med grädde och hallon, en med fruktmousse och en med nötter är tanken. Bottnar kan ju frysas in. Jag har dock inte så mycket erfarenhet av att göra goda och snygga tårtor men det är väl dags att bli bra på det. Det lär ju bli tre varje sommar. 🙂

Om ni har förslag på tårtrecept så får ni gärna tipsa!! Det är en fördel om man kan skriva uppe på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.