God morgon, eller?

Inte direkt vad jag tänkte när jag vaknade tidigt efter några timmars sömn. Sambon fick gå upp med de minsta och ge gröt medan jag sov och när jag gick (=tvingades upp av stora sonen som skulle skjutsas till skolan) upp för en timme sedan var jag inte mycket piggare. Jag lär aldrig bli en morgonmännska. 🙂

Tänkte först skita i att piffa till mig idag och dega runt men så insåg jag att man alltid har ett val. Hur mycket piggare blir man av att dega runt? Jag satsar på att bli pigg idag så jag har ätit en rejäl frukost inkl. en apelsin och dricker nu kaffe. Ska ta på mig något jag känner mig bekvämt fin i och sedan satsar jag på en piggare fredag. Faktum är att det redan känns piggare. 🙂

Kanske till och med tränar idag då sambon kommer hem lite tidigare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.